Unde-s câștigătorii de la concursurile de talente din România?

Pe zi ce trece, concurenții de la concursurile de talente sunt tot mai apreciați. Nu știu câți dintre voi o cunosc pe Dina Garipova, câștigătoarea primului sezon al Vocii Rusiei. Ea a fost aleasă într-o selecție internă să reprezinte Rusia la Eurovision.
Dina are are 22 de ani, și a reușit să mențină Rusia al doilea an la rând în Top 5.
Sunt extrem de curios când România va fi capabilă să trimită concurenți de la astfel de concursuri la competiția asta. Pare-se că la noi cei care câștigă trofeul se fac remarcați prin scandaluri și bârfe în presa tabloidă.
Eu nici acum nu pricep cum Ștefan Stan a câștigat. El nu se face remarcat prin talent și voce, ci prin scandalurile cu Mantea. A scos 2 piese și gata. Și cică e Vocea României. Halal voce! Câștigătoarea sezonului 2, Julie Mayaya nu a mai apărut cu nimic, nici de bine, nici de rău. Oare se merită să câștigi un astfel de concurs?
Uneori, cei care ocupă locul 2 sau 3 sunt mai cunoscuți decât cei care iau trofeul. Aici îl amintesc pe Adam Lambert, David Archuleta ( American Idol). Și la noi situația e la fel. Nu înțeleg acest paradox.
Cred că mai avem multe de învățat până să putem trimite un câștigător al unei emisiuni de talente la un concurs de asemenea anvergură. Noi preferăm mai bine să vedem și să ascultăm circul, cum plângem după iubită, venim să ne facem de râs pe la cancaniade!
Cam așa sună Dina Garipova:

http://www.youtube.com/watch?v=BOa-hNQWUxQ

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s