Trăistariu all over

sursă foto: Radar de Media

Șoc în șou biz! Mihai Trăistariu este revoltat că Andra, Delia și Lora cântă îmbrăcate sexy! Și că se prostituează vestimentar! Ce glumă bună! Săracul, e așa invidios că fetele astea chiar cântă și sunt pe val, iar pe el de când și-a pus păr cu sula, nu-l mai bagă nimeni în seamă! El trăiește în trecut, mai exact în 2006, de când ne-a reprezentat la Eurovision cu piesa ”Tornero”, dar de atunci ce a mai făcut el ca lumea să-și mai aducă aminte de el? Păi s-a băgat în tot felul de scandaluri, a făcut fel de fel de acuzații, mai pe toate cântărețele de la noi numindu-le ”chiloțate”. An de an ne tot amenință că revine în concurs, că an de an sute de compozitori îi trimit piese, dar nu i se par la fel de bune ca și piesa cu care a mers în Grecia! Suferă de foarte multă nebăgare în seamă.
Uitați cine zice că cele 3 se prostituează vestimentar! Ia uitați cu ce fotografii își încântă zilnic fanii pe facebook! Aici e un link spre pozele postate de însuși marele Trăistariu. Și el apare în chiloți!
Cred că ar trebui să lași invidia la o parte și să te relansezi! Că de cântat știm că poți! Nu mai trăi în perioada Eurovision 2006!
În rest numai de bine!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s