Alina Eremia și Sore

10621783_716826568372542_1394686767_nDe când mă știu sunt pasionat de muzică! Nu cred că aș putea trăi fără ea! Îmi aduc aminte cu drag că acum ceva ani vreo 16-17 ani, aveam acasă un amărât de casetofon din ăla în care puteai pune două casete. Sau puteai înregistra de pe una pe alta. Bine se știe că industria muzicală de la noi nu era așa înfloritoare cum e azi și asculatam Europa FM și înregistram piese de acolo pe casetă cât timp ai mei erau la servici, eu îmi făceam de cap, le stricam casetele. De acolo am descoperit și pasiunea pentru Eurovision, dar asta am să o povestesc cu altă ocazie.

Nebunia cu muzica românească a început când Adi Colceru, adică David Deejay înpreună cu Dony au lansat piesa ”Sexy Thing”, iar de aici totul e deja istorie! Inna, Play and Win, Edward Maya, Akcent, Alexandra Stan sunt doar câteva nume care au spart granițele și au ajuns să fie difuzați și prin State.

Sunt curios dintre ex-fetele din Lala Band, Alina Eremia și Sore care are mai mulți fani, care a reușit să câștige inimile fanilor!

Pe Alina Eremia o cunosc din 2005, când ne-a reprezentat la Eurovision-ul pentru copii, unde s-a clasat pe poziția a cincea cu piesa ”Țurai”. De atunci nu am mai auzit de ea până când am văzut-o într-un serial pentru adolescenți, Pariu cu viața. Devenise o femeie superbă, iar show-bizz-ul românesc a primit-o cu brațele deschise. Ce mai, frumusețe+talent= Alina Eremia. Piesa care-mi place cel mai mult, pentru că e oarecum personală e ”Tu ești vara mea”.

Pe Sore Mihalache o cunosc din 2009, din vremea în care activa în trupa Crazy Win, când au lansat ”Beautiful Lover”. Ulterior trupa s-a despărțit, iar pe Sore am văzut-o în Lala Band și Pariu cu viața. A fost luată sub aripa protectoare a celor de la HaHaHa Production, unde a lansat câteva piese, însă pilonul carierei sale, din punctul meu de vedere, la Pièce de résistance rămâne ”Dor să îți fie dor”.

Acum, vă provoc la un mic sondaj.

Pe cine ați vota dintre Sore și Alina? Cine credeți că e mai de succes?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s